Vistas gaļu apelsīnu marinādē var pasniegt ar kartupeļiem vai rīsiem, vai vienkārši ar svaigu maizi.
Marināde padara vistas gaļu mīkstu un aromātisku, bet pēc tam pārvēršas gardā mērcē.
Vistas gaļa apelsīnu mērcē
Sastāvdaļas:
6 vistas stilbiņi
3 ķiploku daiviņas
1 tējkarote Dižonas sinepju
2 tējkarote šķidrā medus
3-4 ēdamkarotes sojas mērces
Viena apelsīna sula un miziņa;
Olīveļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar brīdinājumu: bīstamie laika apstākļi sāksies piektdien un izteikti skars dažus Latvijas novadusby Laura Blūma
- Talantīgais hokejists Kaspars Daugaviņš pirmo reizi komentē, vai nav nožēlojis savu lēmumu beigt hokejista karjeruby Laura Blūma
- Kā lietot medu dārzā – daži interesanti trikiby Anete Vītola