Vistas gaļu apelsīnu marinādē var pasniegt ar kartupeļiem vai rīsiem, vai vienkārši ar svaigu maizi.
Marināde padara vistas gaļu mīkstu un aromātisku, bet pēc tam pārvēršas gardā mērcē.
Vistas gaļa apelsīnu mērcē
Sastāvdaļas:
6 vistas stilbiņi
3 ķiploku daiviņas
1 tējkarote Dižonas sinepju
2 tējkarote šķidrā medus
3-4 ēdamkarotes sojas mērces
Viena apelsīna sula un miziņa;
Olīveļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Bukmeikeri prognozē, cik liela ir iespēja, ka “Tautumeitas” iekļūs “Eirovīzijas” finālā un nosauc valstis, kas var plūkt uzvaras laurus (+VIDEO)by Laura Blūma
- Tikai 3 pamatsastāvdaļas un gardi salāti gataviby Anete Vītola
- “Tautai ir jāzina savas varones!”: TV personība Armands Simsons dalās nepatīkamā pieredzē, ko piedzīvojis no kādas sievietesby Laura Blūma