Vistas gaļu apelsīnu marinādē var pasniegt ar kartupeļiem vai rīsiem, vai vienkārši ar svaigu maizi.
Marināde padara vistas gaļu mīkstu un aromātisku, bet pēc tam pārvēršas gardā mērcē.
Vistas gaļa apelsīnu mērcē
Sastāvdaļas:
6 vistas stilbiņi
3 ķiploku daiviņas
1 tējkarote Dižonas sinepju
2 tējkarote šķidrā medus
3-4 ēdamkarotes sojas mērces
Viena apelsīna sula un miziņa;
Olīveļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Nolieku sīpolu mizas zem gultas. Omītes metode ciešam miegam, kas darbojas arī mūsdienāsby Rinalds Bergmanis
- Ko vajadzētu pārbaudīt pirms bankas kartes ievietošanas bankomātā – tas var palīdzēt izvairīties no problēmāmby Sandra Vīgante
- Optimālais jauno kartupeļu novākšanas laiks 2025. gadā: kad sākt raktby Anete Goba