Vistas gaļu apelsīnu marinādē var pasniegt ar kartupeļiem vai rīsiem, vai vienkārši ar svaigu maizi.
Marināde padara vistas gaļu mīkstu un aromātisku, bet pēc tam pārvēršas gardā mērcē.
Vistas gaļa apelsīnu mērcē
Sastāvdaļas:
VIDEO:
6 vistas stilbiņi
3 ķiploku daiviņas
1 tējkarote Dižonas sinepju
2 tējkarote šķidrā medus
3-4 ēdamkarotes sojas mērces
Viena apelsīna sula un miziņa;
Olīveļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- “Esmu strādājis par pavāru ēdināšanas nozarē 15 gadus”: kāpēc es nekad neēdu ārpus mājas un neiesaku to darīt arī jums
- 4 zodiaka zīmes 10. novembrī sajutīs īpašu veiksmes un pārpilnības pieplūdumu
- Ziemassvētku prognoze ir pieejama: vai būs sniegs un kāda ziema tiek prognozēta, skaidro sinoptiķis
- Par ieradumu, kas joprojām raksturīgs daudzām Latvijas mājsaimniecībām – var draudēt sods līdz 1000 eiro
- “Jāpiešuj” laime, veiksme un labklājība: kas jāizdara 10. novembrī – senču ticējumi
- Nakts “koncerts”: kāpēc kaķi naktīs patiesībā ņaud un kā to novērst








